eet ik asperges op z'n Vlaams. Het loopt tegen het einde van het seizoen, dus daar moet ik nog snel gebruik van maken . Misschien een toetje, maar misschien ook niet, want al kan je van asperges kilo's eten zonder dat het aantikt, van de botersaus natuurlijk niet ...
5 juni
-
- Berichten: 232
- Lid geworden op: 21-05-2016 18:30
Haha, weeral asperges Vos?
Het is wel het seizoen natuurlijk, en ook heel gezond.
Ik koop ze nooit, zeker niet vers. Ik koop soms wel zo'n bokaaltje (niet gezond ) om dan in Risotto te verwerken samen met champignons. Duurt een tijdje om te maken (al dat pruttelen) maar zooo lekker.
Ik maak nog snel erwten-preisoep en steek een klein broodje in de oven.
Het is wel het seizoen natuurlijk, en ook heel gezond.
Ik koop ze nooit, zeker niet vers. Ik koop soms wel zo'n bokaaltje (niet gezond ) om dan in Risotto te verwerken samen met champignons. Duurt een tijdje om te maken (al dat pruttelen) maar zooo lekker.
Ik maak nog snel erwten-preisoep en steek een klein broodje in de oven.