eet ik goulash, homemade, wel met varkensvlees wat ik net zoals rundvees uren laat sudderen samen met de bouillon en groenten(ui, 2 rode paprika's, champignons) en later afmaak met een paar linke eetlepels scherpe paprikapoeder en eventueel een blikje tomatenpuree.
Op 24 mei
-
- Berichten: 2121
- Lid geworden op: 04-05-2016 14:11
Lekker (ready) . Moet ik ook nog eens maken, de laatste tijd was welke stoverij dan ook vaak met rundvlees, maar ik vind varken ook heel lekker en het is sneller klaar. Hoewel de tijd niet zoveel uitmaakt, want sudderen moet het toch. Hier vaak rundvlees omdat ik ook een paar recepten heb die niet zo lekker zijn met varken, maar daar hoort goulash niet bij, wel integendeel.
Ik heb vanavond bezoek, dus het zijn weer drie gangen: Oosterse coyurgettesoep, kabeljauw Bella Italia (al goed dat ik dat zelf nooit beu wordt (p) ) en ijs met rood fruit na. Ik krijg de fysiotherapeute en haar man op bezoek, dus moet het iets worden wat in de oven kan tijdens het aperitief, want vroeg zullen ze hier niet zijn, ze kunnen pas komen na het melken. Als landbouwer ben je natuurlijk voor veel dingen gewoon afhankelijk van hert "rooster" van je vee. Dus hoe dan ook vis, want dat is licht verteerbaar.
Ik heb vanavond bezoek, dus het zijn weer drie gangen: Oosterse coyurgettesoep, kabeljauw Bella Italia (al goed dat ik dat zelf nooit beu wordt (p) ) en ijs met rood fruit na. Ik krijg de fysiotherapeute en haar man op bezoek, dus moet het iets worden wat in de oven kan tijdens het aperitief, want vroeg zullen ze hier niet zijn, ze kunnen pas komen na het melken. Als landbouwer ben je natuurlijk voor veel dingen gewoon afhankelijk van hert "rooster" van je vee. Dus hoe dan ook vis, want dat is licht verteerbaar.
-
- Site Admin
- Berichten: 3426
- Lid geworden op: 03-05-2016 14:04