Gevulde Italiaanse bol

Hier kan je alle recepten plaatsen
Plaats reactie
Agnesdp
Berichten: 78
Lid geworden op: 07-05-2016 15:58

Gevulde Italiaanse bol

Bericht door Agnesdp » 23-10-2016 17:17

Gevulde Italiaanse bol

Ingrediënten:
( 6 porties)

1 zakje Besciamella sausmix Grand'Italia
400 gr. Fijne roerbakmix (jumbo)
1 thee. Gehakte knoflook
500 gr. Half-om-half gehakt
6 Italiaanse bol
2 eetl. Italiaanse kruiden
500 ml. Melk, halfvol
1 bakje Paturain (165 gr.)

Voorbereiding:

Verwarm de oven voor op 220 graden.
Bak het brood in het midden van de oven in 10 minuten knapperig en laat ze afkoelen.
# Snij een kapje van de bollen en hol deze uit.

Bereidingswijze:

Verwarm de oven opnieuw voor op 200 graden.
Bak het gehakt met de knoflookpasta in 5 minuten rul.
Voeg de groenten en de kruiden toe en bak al omscheppend 6 minuten.
Bereidt de bechamelsaus volgens de verpakking in een steelpan en temper het vuur.
Voeg de paturain toe en deze laat al roerend smelten.
Schep de saus door het gehaktmengsel en laat dit geheel al roerend door en door heet worden.
Vul de bollen met het mengsel.
Bak het gevulde brood in 15 minuten in het midden van de oven.

Serveertips:

Je kunt natuurlijk ook al afgebakken bollen nemen, dit scheelt tijd.
Volg dan het recept vanaf #

Dit recept is van: ? Uit mijn schoenendoos

Voedingswaarden:
Kcal: 432
Vet: 26.3
Koolh: 21.9
Eiwit: 25.0
NEE heb je zeker en JA kun je misschien krijgen als je geluk hebt.

Afbeelding
Plaats reactie