Toast de Pfromberg
Ingrediënten:
(8 porties)
500 gr. Champignons
1 eetl. Gehakte knoflook
2 eetl. Margarine, vloeibaar
300 gr. Schouderham, (reepjes)
150 gr. Ui
Peper
Voorbereiding:
Snij de champignons in plakjes en de ham in reepjes.
Snipper de ui.
Bereidingswijze:
Smelt de boter in een hapjespan en bak de champignons net zolang dat het vocht verdwenen is.
Schep de knoflookpasta, ui en ham erbij en bak dit gezamenlijk op tot het iets bruin wordt.
Maak op smaak met peper.
Serveertip:
Serveer op (geroosterd) brood.
Dit recept is van: de Pfromberg (lunchroom in Breda)
Voedingswaarden:
Kcal: 90
Vet: 4.8
Koolh: 2.9
Eiwit: 7.9
Toast de Pfromberg
-
- Berichten: 78
- Lid geworden op: 07-05-2016 15:58