Snijbonenstamppot
Ingrediënten:
(4 personen)
500 gr. Aardappelen
300 gr. Gerookte magere spekreepjes
165 gr. Paturain
650 gr. Snijbonen
Voorbereiding:
Blancheer de snijbonen 7 minuten in ruim water met zout.
Bak de spekreepjes uit in een koekenpan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Bereidingswijze:
Kook de aardappels gaar en stamp deze tot puree.
Roer de roomkaas door de puree heen.
Meng de snijbonen en de spekjes er doorheen en verwarm de stamppot nog even goed door.
Serveertip:
Serveer er vlees naar keuze bij.
Dit recept is deels van: Maggi
Voedingswaarden
Kcal: 467
Vet: 19.8
Koolh: 28.6
Eiwit: 29.2
Snijbonenstamppot
-
- Berichten: 78
- Lid geworden op: 07-05-2016 15:58